September 2019

September 2019


Graag tijdig inschrijven!

Inlichtingen en inschrijvingen: 0497/74.75.80 of marleen.nemetona@hotmail.com


Maandag 16 september om 19u en om 20u30: Start nieuwe yogareeks.

De oefeningen uit deze reeks hebben een verjongingseffect. Je krijgt snel meer energie door deze reeks. Emotioneel gepieker wordt gekalmeerd en je leert de positieve kant van het leven ontdekken en tot uitdrukking brengen.  Angst en twijfel maken plaats voor hoop en vreugde. Je evenwichtsgevoel en coördinatie verbetert. Wedden dat je al lachend deze happy yogales verlaat?

Je trekt makkelijke kleding aan en brengt een kussen en een dekentje mee. De reeks bestaat uit acht lessen, yoga die iedereen aan kan! (70 euro)Enkel nog plaats om 19u!!


Donderdag 19 september om 19u en om 20u30: Start nieuwe yogareeks.

Het leven kan veel van je vragen: het dendert maar door, terwijl je wanhopig tien ballen in de lucht probeert te houden. Ervaar je stress tijdens een periode van drukte of chaos, dan neig je tot zelfveroordeling en hardheid: je moet het allemaal maar aankunnen, anders ben je een watje.

Als dat even niet meer gaat, oordeel je al snel hard over jezelf. Daar mag je nu mee stoppen. En om je energie weer in balans te brengen, kun je deze yogareeks doen. 

We mogen in perioden van stress even extra lief zijn voor onszelf. En dat kan met yoga!

Je trekt makkelijke kleding aan en brengt een kussen en een dekentje mee. De reeks bestaat uit acht lessen, yoga die iedereen aan kan! (70 euro)Nog slechts één plaatsje vrij om 19u!!


Vrijdag 20 september om 13u30: Start nieuwe yogareeks.

We kennen allemaal wel het yin-yang symbool. Yin is de niet bewegende kant, de donkere kant, de maankant in ons. Yin gaat over stil worden, de aandacht verder naar binnen keren. Voor yoga oefeningen betekent dit oefeningen naar de dieper gelegen structuren van het lichaam, de organen, de banden, de ligamenten en gewrichten die ervoor zorgen dat het skelet een geheel blijft en in beweging kan komen. Deze nieuwe yogareeks is ideaal voor stijve mensen, maar ook voor mensen die een heel actief leven leiden en voor oudere mensen.

Je trekt makkelijke kleding aan en brengt een kussen en een dekentje mee. De reeks bestaat uit acht lessen, yoga die iedereen aan kan! (70 euro)Nog twee plaastjes vrij!!


Zondag 29 september van 10u tot 18u: Spirituele beurs in Bekkevoort, zaal 'De kring'.

Gratis inkom!

Gratis lezingen:

13u 'Vraag en antwoord met de tarotkaarten' door Maria Remon

14u30 'De vlier' door Sylvia Dehne (Pure nature herbalist)

16u 'Emotional Freedom Techniques (EFT), een manier om angst, blokkades of bepaalde klachten te verzachten’ door Michaël Van Laethem.