Een eigen boek!

Vloed en ebHet moment waarop uitdagingen als afscheid, ziekte, scheiding, plaats maken voor voelen en doorleven – met concrete zelfhulpoefeningen

 

Vloed en eb brengt het relaas van eigen ervaringen, gebeurtenissen die onrust en stormen veroorzaakten in mijn leven. Het brengt belevenissen en gevoelens rond grote en ingrijpende levensthema’s naar boven die iedereen op bepaalde momenten kan tegenkomen. De stormen in mijn leven waren onder andere omgaan met verlies en dood, ziekte als leerproces en mijn levenswerk ontdekken. Aangezien het eigen ervaringen zijn en jij en ik anders zijn en anders in het leven staan, kan het best zijn dat jij je niet kan vinden in mijn manier van omgaan met bepaalde gebeurtenissen. Misschien vind je me op bepaalde momenten zelfs gek. En dat is goed! Mijn weg hoeft immers niet jouw weg te zijn, toch?

In deel twee vind je enkele oefeningen die ik zelf heb toegepast en die me geholpen hebben op mijn levensweg. Misschien kunnen ze jou ook helpen?

Geniet van elke dag die je geschonken wordt en wees dankbaar voor alles wat er is!Vanaf nu kan je het boek aankopen bij mij of via www.boekscout.nl

Prijs: 19,50 euro


Voor de eerste vijftig exemplaren die rechtstreeks bij mij aangekocht worden is er een fijn extraatje voorzien: een verrassingsbon. Deze bon kan je gebruiken om een activiteit naar keuze te reserveren (de activiteiten staan in het teken van het boek en kan je terugvinden op je bon en op deze website). Elke maand zal er een andere activiteit op de planning staan en dit tot en met maart 2021!