Linkvrienden


Unieke vriendschappen...

Mensen met eigen talenten...

Leen ken ik al hééél vééél jaren...

We studeerden samen aan de hogeschool en we zijn vriendinnen voor het leven gebleven.


Leen haar passie is interieur en kleur.  Ze tovert je interieur om in een prachtig geheel waarbij kleur natuurlijk een belangrijke rol speelt.

Dat ze deze job met hart en ziel doet, merk je vanaf het moment dat ze bij je binnen stapt.


Dus als je iemand zoekt om je interieur op te frissen, dan ben je bij Leen aan het goede adres!


Leene

Leen Evers

0485/10.74.78

eversleen@hotmail.com

Nara Nara met Ingeborg en Edwin


Een kleine tien jaar geleden leerde ik Ingeborg kennen en het was het begin van een diepe vriendschap.  We waren en zijn er voor elkaar wanneer het nodig was en is, ook al woonden / wonen we ver elkaar. Ingeborg kan heel direct zijn en soms is dat wel nodig :-).  Bovendien is ze een meester in verschillende vormen van voetreflexologie.  Edwin leerde ik pas later kennen, zijn rust heeft een grote uitstraling en zijn wijsheid is groot.  Samen hebben ze Patrick en mij al vele kansen geboden en wijsheid laten ontdekken.www.naranara.be

Ik leerde Kris kennen tijdens een yogareeks die ze kwam volgen.  Dit is wat zij vertelt:

Ik kwam bij Nemetona terecht via een collega/vriendin en dat is me zo goed bevallen dat ik op regelmatige basis blijf deelnemen aan evenementen. Dankzij deze activiteiten heb ik mezelf beter leren kennen, durf ik uitdagingen aan te gaan en vooral te geloven in mezelf. Gezien ik mezelf nogal snel druk kan maken, was het noodzakelijk om iets te zoeken waarbij ik rustig werd en dat heb ik dus gevonden. Het geven van relaxatiemassages geeft me ontzettend veel voldoening. Niet alleen ikzelf word daar rustig van, maar ik geniet er eens zoveel van om mensen tot rust zien te komen. Je ziet het meteen als iemand zich wat meer op zijn gemak voelt. Dat is dan ook waarvoor ik wil staan.

 

Mijn onderneming heet ‘Me-Amani’, wat ‘mijn rust’ betekent. Dit concept is heel belangrijk voor mij en staat voor alles wat ik wil ondernemen. Ook bij dagelijkse beslissingen: voelt het goed, dan zeg ik ‘ja’. Heb ik er een raar gevoel bij, dan zeg ik liever ‘neen’. Meer info vinden jullie ook op  mijn facebook-pagina ME-AMANI.”